Skip to main content

dagvoorzitter

Wanneer u een evenement organiseert zal dit in goede banen geleid moeten worden. Een dagvoorzitter of gespreksleider is onmisbaar om het publiek te enthousiasmeren en te betrekken bij wat er gebeurt. Ik ben een veelzijdig gespreksleider die afhankelijk van het onderwerp theatraal, cabaretesk maar altijd interactief de dag aan elkaar zal praten. Uiteraard zal ik iedere spreker op gepaste wijze introduceren en als gespreksleider samenvattingen geven. Graag bespreek ik met u de wensen en verwachtingen.

Presentator – Moderator

Het op een gepaste wijze aankondigen en afkondigen en daarbij de aanwezigen tot op het puntje van de stoel betrekken bij het thema is wat ik wil. Ik kan serieuze onderwerpen met een frisse blik benaderen of er door middel van humor wat lucht aan geven. Ik hou van interactie en nodig het publiek daartoe ook uit. Met David Henckens op het podium gebeurt er wat. Doordat ik vele jaren in Duitsland gewerkt heb is het voor mij geen probleem om de zaal in het Duits toe te spreken.

Commerciële diensten

Mijn commerciële diensten zijn veelzijdig. Ik denk hierbij aan presentaties op beurzen, ontvangst van klanten, adressen verzamelen, klanten van de beursvloer halen maar ook voor een tijdelijke productpresentatie bij uw klant/klanten ben ik inzetbaar. Geef mij adressen en ik bezoek ze en vind uit waar u naar op zoek bent. Wat u ook in gedachte heeft, bel me op zodat we het kunnen bespreken. Samen komen we ongetwijfeld tot een oplossing.

Spreker

Laat mij u inspireren om uw creativiteit te ontwikkelen, want een creatief brein is de sleutel tot succes. In een steeds veranderende wereld moet je je denken en handelen voortdurend aanpassen om succesvol te kunnen blijven ondernemen. Tijdens een sessie van ongeveer 1 uur wordt er op een interactieve manier ingegaan op het losmaken van uw creativiteit. Laat u inspireren om op nieuwe gedachten te komen om daarmee zowel privé als zakelijk uw voordeel te doen. 
Call Now Button